Despre Noi

Te-ai intrebat ce au in comun un fulg, un fluture, o mireasma? Delicatetea si fragilitatea, acestea sunt atributele  care le reunesc.  Fragil.ro te invita sa intri in lumea extravaganta si in acelasi timp delicata a parfumurilor de lux. Am strans pentru tine colectiile celor mai renumite branduri din lume, intr-o oferta care te imbata.

 

De 9 ani distribuim direct marcile celor mai cunoscute parfumerii si oferim calitate garantat originala, cautand mereu sa-ti propunem pretul cel mai bun. O alegere personala sau un cadou inspirat, parfumurile pe care le poti selecta de la noi iti vor implini toate asteptarile.

 

Pe Fragil.ro poti alege in liniste produsele care te intereseaza si le poti comanda confortabil, non-stop online, sau prin telefon – de luni pana vineri intre orele 10-18. Aducem toate produsele direct de la producatori si reprezentante din UE, avem la majoritatea colectiilor stocuri permanente, livram oriunde in Romania prin curier (1-2 zile), iar daca nu avem ceva in stoc, aducem in 1-5 zile.

 

Astfel, te poti bucura de alegeri inspirate, poti compara in liniste produsele si preturile din fotoliul de acasa si in acelasi timp beneficiezi de toate facilitatile comertului online (comanda, livrare, garantie, retur, factura sau bon fiscal pentru orice produs cumparat).

 

De cand existam pe piata, am devenit cunoscuti pentru ca am reusit sa ne convingem clientii sa revina la noi. Azi, ne bucuram ca ne vizitezi si te invitam sa te bucuri de produse premium si de servicii de excelenta, asa cum credem ca meriti.

 

 

Cu stima,

Echipa Fragil.ro

preloader