Garantie

Ne bucuram sa-ti spunem ca toate produsele noastre sunt asigurate de la producatorii si repezentantele autorizate din UE. Fiecare produs este insotit de factura fiscala si beneficiaza de o garantie de 24 de luni.

Rezolvam prompt orice sesizare in garantie, respectand toate normativele legale  si drepturile tale de consumator.

 

Termenul de garantie reprezinta limita de timp ce curge de la data dobandirii produsului, pana la care producatorul isi asuma responsabilitatea remedierii sau inlocuirii produsului achizitionat, pe cheltuiala sa, daca deficientele nu sunt imputabile consumatorului, in baza art. 2 din O.G. 21/1991, asa cum este modificat de O.G. 58/2000.
Produsele sunt livrate in ambalajele originale, provin din surse autorizate de fiecare producator in parte si vin insotite obligatoriu de: Factura Fiscala. Termenul de garantie decurge din momentul facturarii produsului si este de 24 de luni.

Vanzatorul este responsabil pentru toate viciile produsului prezente la data livrarii, clientului ii vor fi rambursate toate costurile cauzate.

Sesizarea trebuie trimisa pe adresa office@fragil.ro si sa contina descrierea defectului reclamat si o copie a chitantei(sau orice alt act care sa demonstreze achizitia). Orice sesizare va fi procesata imediat si clientul va fi informat despre constatarile facute.

In situatia constatarii unei defectiuni, produsele, insotite obligatoriu de Factura si Chitanta, se vor trimite spre solutionare la adresa  de mai jos. Fara prezentarea documentelor aferente, produsele nu vor fi primite in garantie.

Calea 13 Septembrie 221- 225, Parter, Bucuresti

E-MAIL:OFFICE@FRAGIL.RO

TELEFON: 0722 648 005

Suntem exoneratati de obligatii daca defectarea s-a produs din cauza nerespectarii de catre consumator a instructiunilor de utilizare, intretinere, manipulare, transport si depozitare (art.12 din H.G. 394/1995, rep.).

preloader