Livrare si Retururi

LIVRARE

Ne ocupam cu placere de ambalarea adecvata si livrarea comenzii tale oriunde in Romania. Procesam comenzile imediat si livram majoritatea produselor direct din stoc, prin curier rapid, in 24h de la comanda.

 

Platesti doar ceea ce primesti, prin ramburs la curier, cand coletul ajunge la tine.

 

Tarifele de livrare prin curier sunt de 20 RON.

RETURURI

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile lucratoare se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original si nedesigilat, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 15 de zile calendaristisce de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca produs folosit sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
Notificarea se va data si se va trimite, de catre persoana inscrisa in baza de date, prin e-mail, la adresa: contact@fragil.ro.

preloader