Blog

Scoala parfumului: citric, fructat, oceanic

  |   Parfumuri fragil.ro   |   Nici un comentariu

Esentele de citrice sunt printre cele mai apreciate in lumea moderna a parfumurilor, fiind asociate cu ideea de prospetime si igiena. Nu mai putin de 40 de esente din portofoliul nostru de parfumuri pentru femei si barbati poarta amprenta acestor esente, bazate pe mirosul fin al frunzelor si florilor de portocal, al cojii de lamaie sau a mandarinelor coapte. Parfumurile pe baza de citrice ofera o senzatie revigoranta, fiind preferate de persoanele active si energice, atat femei cat si barbati.

Parfumurile fructate cuprind o arie larga de arome si note de fructe din toata lumea, de la esentele dulci pana la cele dulci-amarui sau in combinatie cu diverse note florale. Parfumurile pe baza de esente de fructe sunt destinate in mod special femeilor tinere dar si barbatilor care doresc sa transmita o nota de candoare si originalitate. Acestea se gasesc in combinatie cu alte note si rareori singular, intr-un parfum.

Parfumurile cu note oceanice sintetizeaza in laborator aromele diverse ale marii, comunicand o senzatie de prospetime si curatenie absoluta, fiind destinate in special personalitatilor active, firilor energice si sportive. Parfumurile oceanice sunt esente suave dar omniprezente. Un Dsquarred2 Ocean Wet Wood sau Escada Ocean Lounge replica atmosfera de pa tarmul marii, briza usor sarata, mirosul fructelor de la micul dejun, apa ce atinge nisipul, vantul care misca o perdea…

Desi credem ca stim care ne sunt preferintele in materie de parfumuri, de cele mai multe ori luam decizia asupra unui parfum sau altuia, bazandu-ne pe felul in care l-am simtit cand era purtat de altcineva sau pe amintiri si asocieri subconstiente pe care le facem cu anumite situatii si evenimente din viata noastra.

Intrucat paleta de parfumuri originale pe care o gasiti pe Fragil.ro este extrem de larga, aceste articole sunt menite sa va dea o idee despre esentele pe care le propunem si sa va ajute sa alegeti atat parfumul preferat cat si sa incercati esente noi care v-ar putea placea.

Fara comentarii

Adauga un comentariu

preloader